Korjausrakentamista laadukkaasti Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla

Kysy lisää korjausrakentamisesta!

Rakennusurakointi J.Mäkynen Oy on korjausrakentamisen ammattilainen. Teemme korjausrakennustöitä etenkin pientaloissa Vantaalla ja kaikkialla pääkaupunkiseudulla.

Hoidamme asiantuntevasti muun muassa pientalojen runkorakenteiden ja eristeiden mahdollisten kosteus- ja homevaurioiden korjaukset sekä eristeiden lisäykset. Voit luottaa osaamiseemme myös muissa kodin korjaustöissä aina terassilta pihapiiriin ja sisätiloihin! Korjaamme esimerkiksi portaat ja roskakatokset.

Me hoidamme remontin häiritsemättä elämääsi

Olemme korjausrakentamisen kokeneita ammattilaisia, ja osaamme valita oikeat ratkaisut juuri sinun kotisi ongelmiin. Usein korjaustyöt voidaan tehdä niin, että asukkaat voivat asua kodissaan myös remontin ajan.

Monissa tapauksissa 1970–1990 -luvuilla rakennettujen puurunkoisten ja tiiliverhoiltujen pientalojen ongelmat voidaan korjata ulkoapäin. Voimme hoitaa omakotitalon ulkopuolelta esimerkiksi runkorakenteiden ja eristeiden mahdollisten kosteus- ja homevaurioiden korjaukset.

Mikäli epäilet kosteus- tai homevauriota kodissasi tai olet jo havainnut sellaisen, ota meihin yhteyttä! Jos mahdollista, korjaamme ongelman ulkoapäin. Ulkoseinien purkaminen on asukkaille useimmiten helpompi vaihtoehto kuin sisäseinien purkaminen.

Omakotitaloremontit pitkällä kokemuksella

Korjausrakentamisen lisäksi teemme luotettavasti myös muut omakotitalojen remontti- ja korjaustyöt. Kerro meille toiveesi, me toteutamme ne!

Tarvitsetpa sitten sauna- tai putkiremonttia, ota meihin yhteyttä. Hoidamme omakotitalojen remontit alusta loppuun sinun aikataulujesi ja toiveittesi mukaan. Annamme arvion remontista tai korjaustyöstä mahdollisimman nopealla aikataululla. 

Etsitpä sitten korjausrakentamisen vankkaa osaajaa tai luotettavaa remontoijaa, Rakennusurakointi J.Mäkynen Oy Vantaalta hoitaa homman! Toimimme Vantaan lisäksi myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Lue myös takoistamme ja muuraustöistämme

Toteutamme kosteusvauriokorvaukset arkeasi häiritsemättä. Soita 0400 508 815 ja kysy lisää!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.