Tulipesän korjaus Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kodikas takkatuli tuo tunnelmaa kotiisi! Rakennusurakointi J.Mäkynen Oy tekee tulisijat, takat ja leivinuunit asiakkaiden toiveiden mukaan, aina turvallisesti ja varmalla ammattitaidolla. Työskentelemme Vantaalta käsin kaikkialla pääkaupunkiseudulla.

Hoidamme huolella muuraustyöt sekä sisällä että ulkona, joten sisätilojen lisäksi teemme tulisijat kotisi ja pihapiirisi muihinkin tiloihin. Jos haluat nauttia takkatulen lämmöstä, ota meihin yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi takka! Korjaamme tarvittaessa myös vanhan takkasi.

Korjaamme vaurioituneen takkasi

Onko ajan patina vaurioittanut takkaasi, heikentänyt sen kuntoa tai onko nuohooja havainnut tulipesän vaativan korjausta? Aina takkaa ei tarvitse rakentaa kokonaan uusiksi, vaan myös vanhan takan korjaaminen voi olla erinomainen vaihtoehto. Vanhalla takalla tai tulisijalla saattaa olla historiallista tai tunnearvoa, ja meidän työmme on kunnostaa ja korjata se huolella.

Olemme muuraustöiden ammattilaisia, joten korjaamme vanhatkin takat asiantuntevasti. Vaurioitunut takkasi on pian turvallinen – ja ilmeeltään kuin uuden veroinen. Myös korjaustöissä noudatamme tarkkaan asiakkaidemme ohjeita ja toiveita. 

Ota yhteyttä ja kerro minkälaista korjaus- tai muuraustyötä tarvitset, esimerkiksi tulipesän korjaus onnistuu meiltä nopeasti ja laadukkaasti! Arvioimme tilanteen ja annamme mahdollisimman pian tarjouksen korjaustyöstä.

Taidokkaat julkisivujen muuraukset

Palveluihimme kuuluvat myös rakennusten julkisivujen ja väliseinien muuraukset. Jos haluat muuraustöillesi tarkan ja asiantuntevan tekijän, ota meihin yhteyttä!

Seinien muuraus vaatii huolellista työnjälkeä, ja juuri sen me asiakkaillemme tarjoamme. Teemme jokaisen työn mahdollisimman ripeällä aikataululla, mutta aina huolellisesti ja asiakasta kuunnellen. Tiimissämme työskentelevät kokeneet ammattilaiset. Voit siis jättää vaativatkin muuraukset meidän huoleksemme.

Hoidamme tarvittaessa myös muut kotisi muuraus- ja korjaustarpeet, sillä hallitsemme mm. terassien, portaiden ja roskakatosten korjaukset. 

Teemme taidolla takat sekä ammattitason muuraus- ja korjaustyöt Vantaalla sekä muualla pääkaupunkiseudulla!

Tutustu myös pientalojen korjausrakentamiseen

Kaunis takka on kodin sielu. Soita siis numeroon 0400 508 815 ja pyydä arvio takasta tai tulisijasta kotiisi!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.